Cred că fiecare dintre noi a avut sentimentul neplăcut de a vedea un gândac plimbându-se agale pe covor sau un șoricel stând la pândă să iasă prin bucătărie, în care și lasă un parfum… nu tocmai plăcut.

Dar acest sentiment e mult mai neplăcut, înfiorător chiar, dacă toate astea se întâmplă în magazin, în firmă, în fața clienților sau a partenerilor dvs.!

Deseori apelăm la soluții mai simple pentru alungarea dăunătorilor, însă de cele mai multe ori aceste soluții nu funcționează cum trebuie, mai ales dacă infestarea este deja cronică.  Iată câteva motive pentru care e bine să apelați la o firmă specializată în combaterea dăunătorilor:

  • Doar profesioniștii înțeleg diferitele moduri de a scăpa de dăunători, pentru că au instrumentele și abilitățile potrivite pentru a trata orice dăunători și pentru a-i ține departe. Un expert va inspecta casa/locuința/magazinul/firma și va recomanda un plan specializat care să fie specific nevoilor fiecăruia. Aceștia vor lua în considerare soluția pe termen lung a problemei dăunătorilor și, totodată, atunci când construiți o casă nouă, aveți nevoie de un specialist pentru a vă sfătui cu privire la combaterea  corectă a dăunătorilor. Experții de combatere a dăunătorilor vă pot vizita casa/magazinul/firma în mod regulat pentru monitorizare și pentru a vă asigura că niciun dăunător nu își face de cap.
  • Firmele specializate în deratizare, dezinfecție, dezinsecție vă ajută și să economisiți o mulțime de bani. În timp ce unii pot susține că plata unei taxe periodice către experți este chinuitoare, trebuie să țineți cont că aceștia utilizează un mijloc eficient de prevenire și exterminare a dăunătorilor, care vă va păstra casa/magazinul/firma protejată tot timpul anului.
  • Important de știut e și că dăunătorii, cum ar fi, de exemplu, furnicile, gândacii de bucătărie sau rozătoarele, sunt alungate dificil dacă noi încercăm să o facem. Chiar și unele animale de companie pot fi afectate de acești daunători și pot chiar răspândi boli, dacă dăunătorii nu sunt alungați cum trebuie. Angajarea cuiva pentru exterminarea acestor dăunători de acasă protejează familia și de riscul de a manipula substanțe chimice otrăvitoare.
  •  Angajarea unei firmele specializate în deratizare, dezinfecție, dezinsecție vă economisește timp și bani. Experții vă pot recomanda o soluție eficientă și rapidă la problema infestării cu dăunători. Ei cunosc cele mai bune substanțe chimice care pot fi folosite pentru a scăpa de dăunători în casa/magazinul/firma dvs. în cel mai scurt timp posibil.
  •  Exterminarea dăunătorilor implică identificarea cauzei exacte a infestării. Specialiștii în deratizare pot afla de unde provin dăunătorii și vă pot sfătui cu privire la soluția potrivită pentru a remedia problema. Localizarea sursei problemei dăunătorului poate fi dificilă dacă nu aveți cunoștințele necesare pentru a face acest lucru. Știți că mai mulți dăunători vă pot încă invada casa dacă nu identificați în timp util sursa infestării.
  • Firmele specializate în deratizare, dezinfecție, dezinsecție vă vor oferi și cele mai bune sfaturi de care trebuie să țineți cont înainte de a începe combaterea dăunătorilor. Dacă va fi cazul, vă va cere să eliminați obiectele personale de pe podea, să goliți dulapurile din bucătărie și să scoateți afară animalele de companie. Va mai cere și să nu lăsați copiii sau animalele de companie în zonele tratate până când spray-ul de pesticide nu s-a uscat. De asemenea, acvariile trebuie eliminate din locul de tratare sau acoperite cu plastic greu și pompa de aer oprită, va fi necesar și să îndepărtați toate celelalte animale de casă din zona de tratament. Dacă firma specializată sugerează metode non-chimice de combatere a dăunătorilor pe lângă pesticide, asigurați-vă că urmați instrucțiunile.

Ca proprietar al unei afaceri, alegerea unei firme specializate în combaterea dăunătorilor este o decizie importantă. Prin urmare, vă încurajăm să priviți nevoile de combatere a dăunătorilor din firmă/magazin atât dintr-o perspectivă pe termen scurt, cât și pe termen lung. Trebuie să vă gândiți la consecințele pe care un plan ineficient de combatere a dăunătorilor le-ar putea avea asupra afacerii dvs. Atunci când luați în considerare costurile financiare ale combaterii dăunătorilor pentru afacerea dvs., nu uitați să calculați în calcule costurile timpului dvs. și al angajaților dvs.

Important! O bună cooperare între dvs. și firma specializată în combaterea dăuntorilor vă ajută la eliminarea acestora, la reducerea consumului de pesticide și la sănătatea dvs. și a celor din jurul dvs.

PENTRU SERVICII DE DERATIZARE SI DEZINSECTIE VA RUGAM SA NE CONTACTATI.