Executăm lucrări de deratizare împotriva rozătoarelor, dezinsecţie împotriva insectelor târâtoare şi zburătoare şi operaţiuni de dezinfecţie în cabinete medicale, spitale, grădiniţe, restaurante etc.

Solicitați gratuit oferta de preț

Dezinfecție bazine de apă

Firmă noastră dispune de materialele și utilajele necesare operațiunii de dezinfecție, iar soluțiile cu care lucram sunt profesionale și eficiente, neutralizează rapid principalii agenți patogeni, având acțiune bactericidă, virucidă, fungicidă și sporicidă.

Sunați-ne la  0741 002 682 

Dezinfecție bazine de apă

Executăm 2 tipuri de dezinfecții:

Dezinfectie bazine apa

Preventivă

Dezinfecția profilactică este preventivă. Ea are ca scop distrugerea germenilor patogeni sau condiționat patogeni, care în mod normal constituie familiile de microbi din acel spațiu și se dezvoltă, influențând negativ starea de sănătate a oamenilor și animalelor.

Dezinfectie bazine apa

Combaterea infecțiilor

Are drept scop combaterea unor boli infecțioase sau parazitare, din momentul înregistrării primelor cazuri de boală și până la lichidarea întregului focar. Societatea noastră dispune de materialele și utilajele necesare operațiunii de dezinfecție, iar soluțiile cu care lucram sunt profesionale și eficiente, neutralizează rapid principalii agenți patogeni, având acțiune bactericidă, virucidă, fungicidă și sporicidă.

Dezinfectie bazine apa

Partenerii noștri

Ne creștem numărul de clienți mulțumiți  în fiecare zi. Tu te regăsești printre ei ?

SOLICITAȚI OFERTA DE PREȚ

Aveți nevoie de servicii de deratizare sau dezinsecție ? Noi vă scăpăm de dăunători. Sunați-ne la telefon 0741 002 682 sau completați formularul de mai jos pentru a solicita oferta de preț.

PRENUME *
NUME *
ADRESA EMAIL *
TELEFON

SUBIECT

EXPLICATI PROBLEMA DVS. SI INDICATI SUPRAFATA PE CARE O DORITI DERATIZATĂ (in metrii pătrați)

[recaptcha]