Executăm lucrări de deratizare împotriva rozătoarelor, dezinsecţie împotriva insectelor târâtoare şi zburătoare şi operaţiuni de dezinfecţie în cabinete medicale, spitale, grădiniţe, restaurante etc.

Solicitati gratuit oferta de preț

Nu lăsați dăunătorii să vă cucerească locuința !

Pureci, Căpușe, Gândaci de bucătărie. Albine. Furnici, Șoareci, Șobolani.
Dăunătorii din casa sunt o amenințare pentru proprietatea dvs. dar mai ales pentru sănătatea dumneavoastră. Un șoarece  contaminează de zece ori mai multă hrană decât poate să mănânce. Combaterea dăunătorilor precum si prevenția apariției acestora in locuința dvs. este foarte importanta,

Specialiștii RoxaDera pe lângă combaterea dăunătorilor se vor asigura ca locuința dvs. este protejata pe viitor.

Sunați-ne la  0741 002 682 

ACEȘTI DĂUNĂTORI VI SE PAR FAMILIARI ?

ÎI RECUNOAȘTEȚI ?

Știm, dăunătorii sunt mai mult decât enervanți. Aceștia prezintă riscuri grave pentru sănătatea și proprietatea dumneavoastră. Specialiștii RoxaDera și tehnologia avansată fac echipa perfectă pentru eliminarea tuturor dăunătorilor aflați deja în casa dvs. precum și asigurarea întreruperii ciclului de viață al acestora pentru a ajuta la controlul invadatorilor nedoriți în viitor.

Deratizare Oradea. Deratizare rozatoare, soareci si sobolani.

Șoarecii și șobolanii se înmulțesc rapid. Doar câteva exemplare pot provoca o infestare într-un timp foarte scurt. Este important să scăpați de șoareci sau șobolani de îndată ce ați identificat prezența lor în locuință.

Deratizare Oradea - dezinsectie gandaci de bucatarie.

Gândacii  pot răspândi germeni,  pot conduce la alergii și se pot înmulți într-un ritm record.

Deratizare oradea - dezinsectie tantari.

Mușcătura provoacă prurit și disconfort. Sunt cauza unor boli care pot afecta familia dvs. si animalele de companie.

Deratizare Oradea. Dezinsectie capuse.

Purtătoare a mai multor boli grave, inclusiv boala Lyme, encefalita și tifos. Poate trăi mai mult de 500 de zile fără sa se hrănească.

Dezinsectie acarieni

Covoarele, saltelele, pernele, păturile, animalele de pluș și praful din încăperile călduroase, cu un nivel de umezeală ridicată sunt mediul ideal de dezvoltare al acarienilor. Unul dintre cel mai întâlnit este acarianul de praf.

Dezinsectie Furnici

În permanentă căutare de hrană o singură furnică poate deschide calea pentru întreaga colonie care va invada casa dvs. Cel mai bun mod de a controla problema este să găsiți cuibul și să eliminați regina.

Dezinsectie miriapode

MIRIAPODE

În afară de faptul că le vedeți nu sunt alte semne distinctive ale prezenței lor în casă. Iubesc umezeala și nu trăiesc mult în locuință.

Muștele sunt purtatoare a peste 100 de agenți patogeni care pot provoca boli periculoase la om și la animale, cum ar fi febra tifoida, poliomielita și tuberculoza .Afla cum sa combati acesti daunatori

Dezinsectie plosnita

PLOȘNIȚE

În România trăiesc aproape 1000 de specii de ploșnițe. Tegumentul este de obicei pigmentat în diferite culori. Multe specii au glandele odorante, rău mirositoare.

Dezinsectie plosnita de pat

Ploșnițele de pat pot fi ușor de transportat și sunt găsite adesea ascunse în cuverturi de pat și saltele. Corpurile lor subțiri îi permit să se ascundă în crăpături și mici deschideri. Cea mai bună metodă de combatere este de a contacta un expert local de combatere a dăunătorilor.

Dezinsectie pureci

PURICI

Se hrănește cu sânge  prin mușcături mici pe piele. Poate sări de la covor până la glezne. O femela poate produce până la 800 de ouă în timpul vieții.

Dezinsectie termite

Odată ajunse in casă distrug mobilierul din lemn și chiar și casa dacă este din structură ușoară. Podurile caselor sunt de asemenea preferate de termite. 

Dezinsectie viespi

VIESPI

Viespile pot fi deosebite de albine prin corpurile lor netede și fără păr. Foarte protective cu cuiburile lor, îl vor apăra împotriva invadatorilor cu ințepături dureroase. Înțepătura este inofensivă pentru majoritatea oamenilor, poate fi însă foarte dureroasă

Dezinsecție molii

MOLII

Femele pot depune până la 200 de ouă, iar larvele de molii se hrănesc cu țesături din lână și blană, distrugând obiecte de îmbrăcăminte valoroase.

Dezinsecșie paianjeni

PAIANJENI

Nu doar pânzele acestora sunt o neplăcere în jurul casei.  Păianjenii pot provoca mușcături dureroase, uneori periculoase pentru sănătate.

Deși albinele pot aduce nenumărate beneficii mediului înconjurător, este totuși incomod și posibil periculos ca un stup de albine să se dezvolte lângă casele noatre.

deratizare cartite

Cartitele se hrănesc în principal cu viermi, furnici, gropi de gândaci și alți artropozi care trăiesc în pământ. O mică parte din dieta lor constă din materii prime diferite de semințe și legume, dar nu se știe că mănâncă bulbii sau rădăcinile plantelor de grădinărit.

Mamaruta Oradea

Numărul mare de buburuze / mămăruțe în afara clădirilor și care uneori intră în clădiri pot cauza îngrijorarea locuitorilor.

Partenerii noștri

Ne creștem numărul de clienți mulțumiți  în fiecare zi. Tu te regăsești printre ei ?

SOLICITAȚI OFERTA DE PREȚ

Aveți nevoie de servicii de deratizare sau dezinsecție ? Noi vă scăpăm de dăunători. Sunați-ne la telefon 0741 002 682 sau completați formularul de mai jos pentru a solicita oferta de preț.

    PRENUME *
    NUME *
    ADRESA EMAIL *
    TELEFON *

    SUBIECT

    EXPLICATI PROBLEMA DVS. SI INDICATI SUPRAFATA PE CARE O DORITI DERATIZATĂ (in metrii pătrați)

    Introduceți acest cod în căsuța de mai jos: captcha