Executăm lucrări de dezinsecţie buburuze / mamarute în Oradea și județul Bihor.

Solicitați gratuit oferta de preț

DEZINSECȚIE BUBURUZE / MĂMĂRUȚE

Mamaruta Oradea

BUBURUZE / MĂMĂRUȚE ȘI CUM SCĂPĂM DE ELE

Aspect

Buburuzele sunt insecte de dimensiuni mici, care au între 1 – 10 mm prezentând picioare, cap si antene. Culoarea mamarutelor variază de la galben, portocaliu, sau roșu deschis cu mici puncte pe partea superioară.

Programați-va o consultație gratuita.  Sunați acum la 0741.002.682  sau solicitați ofertă de preț.

Comportament, mod de hrănire și obiceiuri :

Numărul mare de buburuze / mămăruțe în afara clădirilor și care uneori intră în clădiri pot cauza îngrijorarea locuitorilor. Perioada cea mai activă a buburuzelor este toamna fiind limitată la doar câteva săptămâni. Odată ce sunt înăuntru, mămăruțe pot apărea si în timpul iernii, în zilele blânde. Când sunt tulburate, buburuzele produc un lichid mirositor, care poate de asemenea sa păteze țesăturile din casa. Buburuzele nu produc niciun fel de daune clădirii.

Reproducerea :

Ciclul de viața al buburuzelor dureaza aproximativ 1 an. Adultii hiberneaza iarna in locuri uscate si ferite. Primăvara își încep zborul hrănindu-se cu plante si afide. Femela depune oua galbene, după împerechere, pe frunze.
Din oua ies larve care se hrănesc cu afide pana când se formează pupa. In pupa larva creste pana când se dezvolta adultul.

Prevenţia și controlul :

Pentru locuințele care au probleme buburuzele care intră în clădire, verificarea punctelor de intrare va reduce problemele viitoare.
Buburuzele care au reușit să intre în locuință pot fi îndepărtate cu un aspirator.
Insecticidele reziduale etichetate pentru „gândaci” sau „insecte târâtoare” și aplicate pe crăpăturile și punctele de intrare în jurul clădirilor sunt susceptibile de a ucide mamarutele.
Pentru o infestație mare cu buburuze, vă recomandăm să contactați firma profesională de combatere a dăunătorilor, pentru a administra un tratament profesional pentru a rezolva problema. Un profesionist instruit va avea cunoștințele tehnice și accesul la o gamă largă de produse și echipamente de uz profesional care nu sunt disponibile publicului.

Aveți probleme cu Buburuzele ?

Contactați-ne acum și un consultant va intra în legătură cu dvs.

SOLICITAȚI OFERTA DE PREȚ

Aveți nevoie de servicii de deratizare sau dezinsecție ? Noi vă scăpăm de dăunători. Sunați-ne la telefon 0741 002 682 sau completați formularul de mai jos pentru a solicita oferta de preț.

PRENUME *
NUME *
ADRESA EMAIL *
TELEFON

SUBIECT

EXPLICATI PROBLEMA DVS. SI INDICATI SUPRAFATA PE CARE O DORITI DERATIZATĂ (in metrii pătrați)

[recaptcha]