Executăm lucrări de deratizare împotriva rozătoarelor, dezinsecţie împotriva insectelor târâtoare şi zburătoare şi operaţiuni de dezinfecţie în cabinete medicale, spitale, grădiniţe, restaurante etc.

Solicitati gratuit oferta de preț

Deratizare, Dezinsectie – Servicii rezidențiale

De ce alege lumea serviciile DDD de la  RoxaDera ?

De peste 5 ani am luat în serios combaterea dăunătorilor și avem sute de clienți mulțumiți pentru a dovedi acest lucru. Folosim cele mai noi produse și tehnologii astfel încât să vă putem proteja locuința cu un plan eficient, adaptat nevoilor dvs. specifice.

Sunați-ne la  0741 002 682 

Fiecare locuință este unică

Când aveți o problemă cu dăunătorii sau doriți să vă protejați casa de aceștia, noi, in primul rând identificăm cauza problemei dvs. și implementăm o soluție adaptată expres pentru locuința dvs.

În timpul fiecărei intervenții specialiștii noștri parcurg 3 etape

Deratizare Oradea. Specialist aplica substanta chimica in apartament pentru indepartarea gandacilor.

1. INSPECȚIA LOCUINȚEI

Dacă în locuința dvs. există dăunători sau doriți să vă protejați pe viitor locuința împotriva oaspeților nedoriți specialiștii RoxaDera vor veni la dvs. si vor inspecta locuința. La prima vizită vom efectua o inspecție amănunțită asupra proprietății dvs. și, dacă este necesar, vom aduce echipamente de ultima generație, cum ar fi măsurător de umiditate, camere telescopice și lumini UV, pentru a ajuta la identificarea zonelor cu risc ridicat cum ar fi punctele de intrare, scurgeri și fisuri. Vă puteți aștepta ca prima dvs. inspecție să dureze aproximativ 30 de minute până la o oră in funcție de tipul locuinței , iar pentru vizitele regulate de la 20 la 30 de minute. La finalul inspecției, vom intocmi un raport de inspecție care vă conturează problemele și vă recomandă un plan adaptat locuinței dumneavoastră.

Deratizare Oradea. Specialistul Roxadera aplica substante chimice in vederea combaterii mustelor in bucatarie.

2. REALIZAREA LUCRĂRILOR DE DERATIZARE ȘI / SAU DEZINSECȚIE

Realizarea lucrarii de deratizare si sau dezinsectie Rezolvam problemele identificate la inspectie si instalam instrumente in zonele critice in vederea monitorizarii si combaterii dăunătorilor. Folosim cea mai buna tehnologie adaptata problemei dvs. pentru a trata cauza problemei dvs. astfel încât să poată fi combatuta eficient problema dăunătorilor. La finalizarea lucrarii va inmanam procesul verbal in care sunt incluse toate serviciile prestate si va informam cu privire la masurile ce trebuie luate in viitor pentru tine daunatorii departe de locuinta dvs.

Deratizare Oradea. Specialist aplica substanta chimica in apartament pentru indepartarea gandacilor.

2. MONITORIZARE ȘI VERIFICARE PERIODICĂ

Vom monitoriza locuinta dvs. regulat pe tot parcursul anului pentru pentru a ne asigura ca daunatoarele stau la distanta. Verificam existenta dăunătorilor noi în timp ce monitorizam starea tratamentelor anterioare. Dacă vedem ceva nou sau suspect, investigam si trecem la actiune.

Nu suntem fericiți dacă nu sunteți 100% multumiti.

Deratizare Oradea. Specialistul Roxadera aplica substante chimice in vederea combaterii mustelor in bucatarie.

Partenerii noștri

Ne creștem numărul de clienți mulțumiți  în fiecare zi. Tu te regăsești printre ei ?

SOLICITAȚI OFERTA DE PREȚ

Aveți nevoie de servicii de deratizare sau dezinsecție ? Noi vă scăpăm de dăunători. Sunați-ne la telefon 0741 002 682 sau completați formularul de mai jos pentru a solicita oferta de preț.

  PRENUME *
  NUME *
  ADRESA EMAIL *
  TELEFON *

  SUBIECT

  EXPLICATI PROBLEMA DVS. SI INDICATI SUPRAFATA PE CARE O DORITI DERATIZATĂ (in metrii pătrați)

  Introduceți acest cod în căsuța de mai jos: captcha