Dezinsecţie acarieni în Oradea și județul Bihor.

Solicitați gratuit oferta de preț

DEZINSECȚIE ACARIENI

Dezinsectie acarieni

CUM SCĂPĂM DE ACARIENI

Aspect

Deși există mii de specii de acarieni, majoritatea măsoară mai puțin de 1 mm lungime. Ca și celelalte arahnide, corpul este constituit dintr-o regiune anterioară, un abdomen și 4 perechi de picioare.

Programați-va o consultație gratuita.  Sunați acum la 0741.002.682  sau solicitați ofertă de preț.

Acarieni: comportament, mod de hrănire și obiceiuri :

Aceste arahnide trec prin mai multe stadii de dezvoltare până ajung la maturitate, pornind de la stadiul de ouă, apoi dezvoltându-se în larve și ajungând la infățișarea cunoscută de noi. Ele pot supraviețui atât pe uscat, cât și în apă. Deși cele mai multe specii nu sunt dăunătoare pentru animale, există specii care parazitează natura.

Acarienii parazitari care afectează animalele-gazdă pot cauza iritații severe ale pielii. Acarienii păsărilor cauzează aceleași efecte asupra păsărilor de curte, în timp ce acarienii-păianjen sunt daunători pentru culturi. Unele specii parazitare pot fi mai periculoase pentru gazdă, întrucât se stabilesc în căile respiratorii ale acesteia. Alții, ca exemplu puricele de nisip pot transmite numeroase boli.

Alte informații :

Acarienii reprezintă o grupă aparte de animale. Unele sunt carnivore și se hrănesc cu alți acarieni, altele se hranesc cu materii biodegradabile. Unele specii se hrănesc cu plante și pot deveni dăunători agricoli, nu în ultimul rând unele specii se pot hrănii chiar cu animale de aceea este recomandat sa apelati la o firmă specializată pentru combaterea lor.

SEMNE ALE INFESTĂRII CU ACARIENI

Indiciile prezenței acarienilor diferă mult în funcție de specia acestora. Deși cele mai multe sunt greu vizibile cu ochiul liber, mișcarea lor pe anumite suprafețe poate fi detectată. Spre exemplu, unele specii care se hrănesc cu plante produc pânze asemeni păianjelior. De asemenea, cauzează decolorarea frunzei și chiar desprinderea acesteia. Alte specii poti fi deosebite datorită coloritului puternic ( căpușa trifoiului are culoarea roșu aprins). Cei care se hrănesc pe suprafața corpului oamenilor sau animalelor pot determina iritații ale pielii. În toate cazurile însă, la om este necesară consultarea medicului pentru a determina cauzele iritației și tratamentul, în caz de nevoie.

SOLICITAȚI OFERTA DE PREȚ

Aveți nevoie de servicii de deratizare sau dezinsecție ? Noi vă scăpăm de dăunători. Sunați-ne la telefon 0741 002 682 sau completați formularul de mai jos pentru a solicita oferta de preț.

PRENUME *
NUME *
ADRESA EMAIL *
TELEFON

SUBIECT

EXPLICATI PROBLEMA DVS. SI INDICATI SUPRAFATA PE CARE O DORITI DERATIZATĂ (in metrii pătrați)

[recaptcha]