Executăm lucrări de dezinsecţie în Oradea și județul Bihor împotriva muștelor.

Solicitați gratuit oferta de preț

DEZINSECȚIE MUȘTE

CUM SCĂPĂM DE MUȘTE

Insecte mici, problemă mare.

Muștele sunt unele dintre cele mai murdare insecte, lăsând germeni oriunde ating. Muștele se înmulțesc rapid și pot contamina alimente sau pot răspândi boli. Acestea sunt o amenințare la adresa clienților, respectiv la adresa afacerii dvs. Având în vedere că fiecare situație este unică, nu există un singur program de combatere al muștelor care să funcționeze în toate cazurile. De aceea aveți nevoie de un furnizor de servicii de dezinsecție cu experiența și instrumentele necesare pentru a găsi cea potrivită soluție pentru cazul dvs.

Programați-va o consultație gratuita.  Sunați acum la 0741.002.682  sau solicitați ofertă de preț.

De ce prezența muștelor este o problemă pentru afacerea dvs. ?

Capabile să transporte miliarde de germeni, muștele sunt o amenințare la adresa afacerii dvs. Acestea sunt printre cele mai murdare insecte și pot transporta miliarde de germeni pe suprafața corpului.

Există peste 200 de specii de muște care sunt considerate a fi „muște purtătoare de germeni” și utilizează mediul uman pentru a supraviețui. Sunt o problemă persistentă în toate sectoarele de afaceri: muștele pot irita clienții, pot transmite boli și pot contamina produsele alimentare.

Însă, prin educarea și formare a angajaților, firmele pot implementa cele mai bune practici pentru prevenirea și remedierea problemelor legate de muște.

Musca domestica sau musca de casa este cea mai întâlnita muscă și una dintre cele mai răspândite insecte din lume. Este considerat un dăunător care poate transmite boli grave la om.

Motive de îngrijorare:

  • Muștele se înmulțesc rapid. Femela poate produce până la 1.000 de ouă în timpul vieții. Aceste larve se dezvoltă în adulți în aproximativ 7-10 zile. Și dacă există condițiile potrivite, poate apărea o explozie a populației de insecte. În multe zone ale țării, muștele de acasă sunt cea mai mare problemă de infestare cu insecte.
  • Pot să contamineze alimentele. Anumite specii de muște se deplasează de la resturile de gunoi sau materiale fecale direct la alimentele și suprafețele expuse.
  • Muștele răspândesc boli. Muștele pot transmite microorganisme patogene (intern sau prin numeroasele fire de păr de pe corpul lor) care provoacă E. coli, Salmonella și zona zoster. Bolile pot provoca intoxicații alimentare sau chiar infecții respiratorii la om.
  • Pot submina imaginea unei afaceri. Spre deosebire de multe alte specii de insecte, muștele au doar două aripi, prin urmare, acestea aterizează frecvent, oferindu-le ocazia de a lăsa în urmă excrementele, alimente regurgitate și agenți patogeni care pot provoca boli.
  • Prezența muștelor vă costă bani. Acestea pot fi responsabile pentru pierderea clienților, precum și de amenzi primite de la organele de control.

Muștele sunt insecte încăpățânate care pot afecta orice afacere, deci atunci când vine vorba de reputația companiei dvs., dezinsecția de prevenire ar trebui să fie o parte crucială a strategiei dvs. de gestionare a dăunătorilor.

COMBATEREA MUȘTELOR

Odată ce problema este identificată trebuie sa colaborați cu furnizorul dvs. de servicii de dezinsecție pentru a implementa un program continuu de prevenție si combatere a insectelor.

1. Inspecția

Mai întâi inspectați exteriorul clădirii pentru locurile de reproducere și hrănire. Inspectați cu atenție prezenta larvelor pe alimente si ambalaje de îndată ce acestea sunt descărcate din mașinile de livrare. Amintiți-vă că majoritatea muștelor au nevoie de umezeală pentru a se reproduce astfel încât prezența acestora este o dovadă a prezenței alimentelor umede și în descompunere.
Asigurați-vă că rotiți stocul de produse în mod frecvent pentru a asigura prospețimea și pentru a elimina umezeala.
Inspectați periodic potențialele locuri de reproducere și evaluați zonele de risc, cum ar fi zonele de colectare a gunoiului sau țevile de scurgere în care se poate acumula materia organică. Scoateți gunoiul umed cât mai des posibil și curățați frecvent zonele de gunoi.

2. Etanșarea

Folosirea metodelor de etanșare poate ajuta la prevenirea accesului muștelor în interior. Reparați orice fisuri existente in pereții clădirii. Sigilați toate ușile și ferestrele și instalați plase contra insectelor. Dacă este posibil, adăugați un al doilea set de uși glisante la intrările din exterior și asigurați-vă că toate ușile și ferestrele se închid strâns. Utilizați fluxul de aer pozitiv (aerul care curge din, nu într-o clădire) sau perdelele de aer (folosind ventilatoare de mare viteză pentru a crea un „zid” de aer la intrări și ieșiri pe care insectele nu-l pot trece). Instruiți angajații să închidă ușile.

3. Salubritatea

Cele mai multe muște se dezvoltă în condiții calde și umede și caută locuri să se reproducă. Un program complet de salubritate poate ajuta la menținerea muștelor la nivel minim. Mirosul este principala atracție pentru multe specii de muște. Sanitația adecvată nu numai că elimină alimentele și sursele de apă pentru muște, ci poate și elimina organismele care provoacă miros, cum ar fi bacteriile și alți compuși nedoriți.

Așezați deșeurile la exterioar cât mai departe de clădire. Colaborați cu compania de salubritate pentru ridica regulat gunoiul. Țineți capacele de gunoi închise. În interior, asigurați-vă că scurgerile sunt verificate și curățate periodic. Reducerea mirosului poate reduce, de asemenea, prezența muștelor.

4. Controlul mecanic

Puteți să folosiți capcane cu lămpi UV pentru combaterea muștelor.

5. Dezinsecție chimică

Utilizarea insecticidelor ar trebui considerată o măsură suplimentară pentru eforturile de combatere non chimica amintite anterior. Tratamentele chimice trebuie să fie aplicate numai de către un specialist licențiat, instruit în dezinsecție.

Cele mai uzuale proceduri de dezinsecție chimica a muștelor:

  • Momeli care conțin un ingredient atractiv și activ care va ucide muștele care o consumă și / sau o ating.
  • Tratamentele reziduale – Chimicalele reziduale lichide pot fi utilizate pentru a ajuta la eliminarea și prevenirea populațiilor de muște în jurul unei clădiri. Tratamentele reziduale ar trebui folosite numai în cazul în care probabilitatea de contaminare a alimentelor, contaminarea suprafețelor alimentelor sau expunerea personalului este minimă.
  • Tratamente non-reziduale – vaporii pot fi utilizați în cazurile în care este necesară eliminarea rapidă a unei probleme de invazie a muștelor din interior. Cu toate acestea, vaporizarea nu asigură controlul pe termen lung.

SOLICITAȚI OFERTA DE PREȚ

Aveți nevoie de servicii de deratizare sau dezinsecție ? Noi vă scăpăm de dăunători. Sunați-ne la telefon 0741 002 682 sau completați formularul de mai jos pentru a solicita oferta de preț.

PRENUME *
NUME *
ADRESA EMAIL *
TELEFON

SUBIECT

EXPLICATI PROBLEMA DVS. SI INDICATI SUPRAFATA PE CARE O DORITI DERATIZATĂ (in metrii pătrați)