Dezinsecție țânțari Oradea. Executăm lucrări de dezinsecţie împotriva insectelor târâtoare şi zburătoare.

Solicitați gratuit oferta de preț

Dezinsecție țânțari

Deratizare oradea - dezinsectie tantari.

Combaterea eficientă a țânțarilor presupune să cunoașteți de unde trebuie începută rezolvarea problemei.  În prima etapă vom evalua situația dvs. printr-o inspecție detaliată  a zonelor cu risc crescut de reproducere a țânțarilor. Apoi, pe baza evaluării, vom personaliza  un program de dezinfecție care să se potrivească nevoilor dvs.

Programați o consultație gratuită.

Pentru mai multe informații despre programele de dezinsecție Deratizare Oradea – RoxaDera și costul dezinsecției contactați-ne prin completarea formularului de mai jos.

Soluții de combatere a țânțarilor

  1. Inspecție detaliată

Vom  efectua o inspecție detaliată a împrejurimii clădirii pentru a depista  posibilele zone de  reproducere a țânțarilor, cum ar fi bălțile formate de la ploaie, scurgeri sau canale de scurgere înfundate.

  1. Modificarea habitatului

Vom lucra cu dvs.  pentru a identifica modalități care vă pot ajuta să eliminați sau să minimalizați zonele de reproducere  a țânțarilor. Una din cele mai frecvente zone de reproducere sunt burlanele iar curățarea frecventă a acestora va duce la scăderea populației de țânțari.

  1. Dezinfecția

Vom realiza dezinfecția chimica.

  1. Monitorizarea continuă și întreținere

Vom continua să monitorizam  și să adaptam programul de combatere a  țânțarilor după cum este necesar. Aceasta include inspecții periodice  pentru a ajuta la stoparea infestărilor existente și pentru a opri invaziile viitoare.

SOLICITAȚI OFERTA DE PREȚ

Aveți nevoie de servicii de deratizare sau dezinsecție ? Noi vă scăpăm de dăunători. Sunați-ne la telefon 0741 002 682 sau completați formularul de mai jos pentru a solicita oferta de preț.

PRENUME *
NUME *
ADRESA EMAIL *
TELEFON

SUBIECT

EXPLICATI PROBLEMA DVS. SI INDICATI SUPRAFATA PE CARE O DORITI DERATIZATĂ (in metrii pătrați)