Executăm lucrări de dezinsecţie în Oradea și județul Bihor împotriva gândacilor de bucătărie.

Solicitați gratuit oferta de preț

GÂNDACI DE BUCĂTĂRIE

Deratizare Oradea - dezinsectie gandaci de bucatarie.

CUM SCĂPĂM DE GÂNDACII DE BUCĂTĂRIE

Aspect

Gândacii de bucătărie măsoară în jur de 50 mm, dar în zonele tropicale pot atinge dimensiuni mai mari. Gândacii de bucătărie au 6 picioare, 2 antene, iar unele specii au și aripi. Oricum, cele mai multe specii de gândaci înaripați nu le folosesc pentru a zbura.

Programați-va o consultație gratuita.  Sunați acum la 0741.002.682  sau solicitați ofertă de preț.

DETALII DESPRE GÂNDACII DE BUCĂTĂRIE

Gândacii aparțin regnului Ammalia, încrengătura artropodă, clasa insecta și ordinul Blattaria. Unele specii invadează așezămintele umane și sunt dăunătoare, parazitare, în timp ce altele sunt considerate ca fiind benefice pentru mediul înconjurător datorită rolului avut în descompunerea materiilor organice. Gândacii parazitari pot fi purtători ai mai multor boli deoarece sunt de obicei prezenți în apropierea depozitelor de deșeuri ori în bucătărie, unde au acces la alimente. Restaurantele pot fi de asemenea afectate de infestarea cu gândaci de bucătărie.

Gândacii de bucătărie emit mirosuri neplăcute și pot emite chiar sunete, gândacul fluierător de Madagascar fiind cel mai cunoscut din această specie, deși cele mai multe specii pot produce doar sunete mai slabe. Gândacii pot aduce prăpădul în casele dumneavoastră.

COMBATEREA GÂNDACILOR DE BUCĂTĂRIE

Pentru a combate cu succes apariția gândacilor, iată câteva aspecte pe care ar trebui să le cunoasteți:

  • Intrarea: Gândacii pot intra în casele voastre în multe feluri, prin spărturi sau fisuri ale pereților, guri de aerisire, canale de scurgere sau conducte de scurgere.Îi putem aduce în casă cu pungile de cumpărături, cutii, genți sau chiar pe noi !!!

  • Mediu preferat: Căminul dumneavoastră este un loc ideal de reproducere pentru multe specii dăunătoare de gândaci. Cu suficientă hrană, căldură, apă și locuri de cuibărit pot fi activi tot timpul anului.

  • Reproducere: Gândacii de bucătărie se reproduc rapid. Dacă ați văzut unul, să stiți că sunt cu siguranță mai mulți care se ascund și se înmulțesc undeva în locuința dumneavoastră.

  • Activitate: Cum majoritatea speciilor de gândaci de bucătărie sunt nocturni, dacă ați văzut unul, cu siguranță nu este singurul. Cei câțiva gândaci pe care i-ați surprins în timpul zilei pot circula probabil pentru că au fost forțați să părăsească cuibul din cauza supraaglomerării acestuia și trebuie să reprezinte un semnal de alarmă asupra unei infestări severe.

  • Alergii/Astmul: Resturile reprezentate de piele desprinsă, gândaci morți și materii fecale pot agrava alergiile, în special la copiii și adulții sensibili

  • Ineficiența metodelor tradiționale: Gândacii de bucătărie sunt mai pricepuți în a se ascunde, decât sunteți dumneavoastră în a-i găsi, iar ouăle lor sunt natural protejate împotriva insecticidelor pe care le puteți procura ca nespecialiști, astfel încât fără echipament special, materiale, substanțe și cunoștințe adecvate, lupta cu gândacii este pierdută încă de la început.

SOLICITAȚI OFERTA DE PREȚ

Aveți nevoie de servicii de deratizare sau dezinsecție ? Noi vă scăpăm de dăunători. Sunați-ne la telefon 0741 002 682 sau completați formularul de mai jos pentru a solicita oferta de preț.

PRENUME *
NUME *
ADRESA EMAIL *
TELEFON

SUBIECT

EXPLICATI PROBLEMA DVS. SI INDICATI SUPRAFATA PE CARE O DORITI DERATIZATĂ (in metrii pătrați)