PIZZA CU GANDACI

Am primit fotografia alaturata de la o cunostinta care, in luna august, aflandu-se pe terasa unui restaurant din Oradea a gasit un gandac intr-o felie de pizza.

Restaurantul in cauza este situat ultracentral in orasul Oradea fiind unul dintre restaurantele la care se mananca bine in Oradea.

Va marturisesc ca si eu de multe ori am servit masa in acest restaurant si va pot confirma ca mancarea este buna si servirea pe masura.

Problema in cazul de fata este exlusiv al serviciului de deratizare si dezinsectie care s-a efectuat defectuos de catre firma de deratizare contractata de catre restaurantul din Oradea.

Pot confirma ca restaurantul are contract cu o firma de deratizare din Oradea deoarece chiar eu am vazut anunt lipit pe usa restaurantului prin care se anunta desfasurarea lucrarilor de deratizare si dezinsectie.

De aceea va atentionam ca este foarte important ca lucrarile de deratizare si dezinfectie pe care le contractati sa fie efectuate conform standardelor tehnice si calitative corespunzatoare. Un serviciu de deratizare sau dezinfectie deficitar sau prost realizat va cauzeaza o cheletuiala mai mare si poate dauna afacerii dvs. In plus actiunile de preventie sunt la fel de importante.

Ganditi-va la care dintre dvs. i-ar place sa gaseasca asa ceva in mancarea comandata la un resturant ?

Pizza cu gandaci