ROVAROS PIZZA

A mellékelt fotót egy ismerősünk küldte, aki augusztusban az egyik nagyváradi vendéglő teraszán ülve egy rovart talált pizzája egyik szeletében.

Az szóban forgó vendéglő Nagyvárad belvárosában található és az egyik legjobb ételeket kínáló étterem az egész városban.
Be kell vallanom, hogy számos alkalommal étkeztem ebben a vendéglőben és igazolhatom, hogy úgy az italok, mint a felszolgált ételek is kitűnőek.

A jelen esetben felmerült probléma kizárólag a rovar- és rágcsálóírtással foglalkozó szolgáltatóra hárítható, aki nem megfelelően végezte el az illető nagyváradi vendéglő által igényelt szolgáltatásokat.

Igazolhatom, hogy a vendéglőnek szerződése van egy nagyváradi rovar- és rágcsálóírtó céggel, tekintve, hogy az étterem ajtaján ki van ragasztva egy olyan hírdetés amely szerint rovar- és rágcsálóírtási munkálatok kerülnek teljesítésre.

Azért figyelmeztetjük Önöket mert nagyon fontos, hogy az Önök által szerződött rovar- és rágcsálóírtási munkálatok a megfelelő műszaki és minőségi standardoknak megfelelően kerüljenek teljesítésre. Egy nem megfelelően vagy kifejezetten rosszul teljesített rovar- és rágcsálóírtási folyamat nagyobb kiadásokkal is járhat és további károkat okozhat vállalkozásának. Továbbá, a megelőzési lépések is ugyanannyira fontosak.

Gondolkodott már el azon, hogy létezik-e egyáltalán valaki aki ilyensmit szeretne találni a vendéglőben rendelt fogásában?

Pizza cu gandaci