A kinevezésekhez hívja a +40 741002682 számot.
RÁGCSÁLÓ ÍRTÁS2020-07-06T12:51:38+00:00

RÁGCSÁLÓ ÍRTÁS NAGYVÁRADON

Rágcsáló és Kártevő írtás, Fertőtlenítések Nagyváradon

SZOLGÁLTATÁSAINK
KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT
SZOLGÁLTATÁSAINK
KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Rovar- és rágcsálóírtási munkákat teljesítünk kártevő rágcsálók, kúszó- vagy repülő rovarok ellen, fertőtlenítési szolgáltatásokat is kínálva orvosi rendelők, kórházak, óvodák és vendéglők stb. számára.

Igényeljen ingyenesen egy árajánlatot

RÁGCSÁLÓ- ÉS ROVARÍRTÁS HÁZAKBAN ÉS APARTMANOKBAN

Ingyenesen felmérjük lakhelyét és monitorizálást, valamint védelmet biztosító eljárásokat követő széleskörű akciótervet dolgozunk ki annak érdekében, hogy ne kelljen lakhelyén nem kívánt kártevőkkel osztoszkodnia.

TUDJON MEG TÖBBET
IGÉNYELJEN ÁRAJÁNLATOT

RÁGCSÁLÓ- ÉS ROVARÍRTÁS KERESKEDELMI EGYSÉGEKBEN

A kártevők jelentős kockázatot jelentenek úgy alkalmazottai, mint ügyfelei egészségére nézve is. Felmérjük problémáját és vállalkozását megvédjük, miközben műszaki és egyéb szükséges dokumentációt kínálunk az Ön részére.

TUDJON MEG TÖBBET
IGÉNYELJEN ÁRAJÁNLATOT

RÁGCSÁLÓÍRTÁS NAGYVÁRADON –RRF SZOLGÁLTATÁSOK

Legfőbb tevékenységeink közé sorolhatóak az RRF szolgáltatások: Rágcsálóírtás, Rovarírtás és Fertőtlenítés. Víztartályok fertőtlenítését és zöldövezetek karbantartását is vállaljuk.

Rágcsáló

Az egerek és a patkányok kémiai mérgezéssel történő leküzdése.

EGEREK ÉS PATKÁNYOK ELLENI KŰZDELEM

Alkalmazottaink rendelkeznek minden, ezen tevékenység kifejtése érdekében szükséges szakképesítéssel és engedéllyel.

IGÉNYELJEN ÁRAJÁNLATOT

Rovarírtás

Rovarkártevő megsemmisítése rovarirtóval (gél vagy folyadék).

KÁRTEVŐ ROVAROK ÁRTALMATLANÍTÁSA

Ezen művelet teljesítése érdekében alacsony nyomású ULV szivattyúkat, valamint termikus ködgenerátorokat (melegködképzőket) használunk

IGÉNYELJEN ÁRAJÁNLATOT

Fertőtlenítés

Eljárások orvosi irodák, kórházak, óvodák, éttermek stb. Fertőtlenítésére.

PATOGÉN CSÍRÁK ELPUSZTÍTÁSA

A legkorszerűbb és leghatékonyabb fertőtlenítőszereket használjuk.

IGÉNYELJEN ÁRAJÁNLATOT

A vízgyűjtők fertőtlenítése

Kétféle fertőtlenítési eljárást végzünk: profilaktikus és terápiás

PROFILAKTIKUS ÉS TERAPEUTIKUS FERTŐTLENÍTÉS

Rendelkezünk a víztartályok felrtőtlenítéséhez szükséges hatékony és professziónális berendezésekke, valamint megoldásokkal.

IGÉNYELJEN ÁRAJÁNLATOT

A zöldterületek karbantartása

Sövénynyírás, fűnyírás és zöldterületek tisztítása.

ÉLŐSÖVÉNY, PÁZSIT KARBANTARTÁSA ÉS HIGIENIZÁLÁSA

Élősövény, pázsit karbantartásával és higienizálásával is foglalkozunk. Ezeket a feladatokat STILH gyártmányú berendezésekkel teljesítjük.

IGÉNYELJEN ÁRAJÁNLATOT

EZEK A KÁRTEVŐK ISMERŐSNEK TŰNNEK?

Mindannyian tudjuk, hogy a kártevők jelenléte idegtépő lehet. Ezek rendkívül komoly kockázatokat jelentenek egészségére és javaira vonatkozóan. A RoxaDera szakértői és a korszerű technológia együtt kiváló csapatot képeznek az Ön házában már jelenlévő minden kártevő ártalmatlanítása érdekében, továbbá biztosítják azok életciklusainak megszakítását egyaránt, hogy ezáltal elősegítsék Önt a nem kívánt élősködők jelenlétének jövőbeni korlátozásában.

Az egér és a patkány gyorsan szaporodik. Csupán néhány példány is fertőzötté képes alakítani helyiséget egy nagyon rövid időtartalom belül. Nagyon fontos, hogy a lakásban való felfedezésük után azonnal megszabaduljon az egerektől, patányoktól!

A rovarok csírákat képesek terjeszteni, amelyek allergéneket termelnek és amelyek rekord időn belül képesek elszaporodni.

Csípésük viszketést és kellemetlenséget okoz. Családját és akár házi kedvenceit is lebetegítő számos betegség hordozói.

Számos súlyos betegség hordozói, beleértve a Lyme kórt, az agyvelőgyulladást és a tífuszt. 500 napig is elélnek, még akár étkezés nélkül is.

VESSEN EGY PILLANTÁST EZEKRE A KÁRTEVŐKRE

Miért van szükség RRF szolgáltatásokra?

Olyan ártalmatlan kártevők esetében is amelyek nem jelentenek semmilyen veszélyt, egyszerű jelenlétük is zavaró lehet. Más kártevők, mint a különböző rovarok, rágcsálók (egér, patkány) vagy vad kártevők különböző károk okozói és embereket, valamint házi kedvenceket is érintő különböző betegségek hordozói lehetnek.

Ezek az írtási eljárások lecsökkenthetik vagy akár teljesen kiírthatják úgy az ártalmatlan, mint az ártalmas kártevőket egyaránt, amelyek közül a második csoport az aggassztóbb.

Néhány példa:

Ártalmatlan kártevők:

  • A pókok többsége (kivételt képezve a mérges pókok).
  • Közönséges fölbemászó (amely nem mászik az ember fülébe)
Dezinsectie Oradea - Solay Private Events Resort

Ártalmas kártevők:

  • Egerek és patkányok rozătoarele – rágcsálásuk és fészekrakásuk által jelentős károkat okozhatnak, vízeletük és ürülékük számos betegséget terjeszt, számuk rohamosan növekedhet, ezáltal továbbnövelve a károk és a lehetséges betegségek kialakulásának kockázatát.
  • Ágyi poloska – Nagyváradon is egyre elterjedtebb kártevő, az ágyi poloska egyre több gyermeket és felnőttet csíp meg hotelekben, lakásokban és egyéb helyeken egyaránt.
  • Szúnyogok és kullancsok – csípésükkel ezek a rovarok nemcsak irritációt okoznak, vérünkkel való táplálkozásuk által számos betegség közvetlen terjesztői is lehetnek.
  • Rovarok– élelmiszereink szennyezéséről és a kórok (mint pl. a szalmonellózis élelmiszeri betegség) terjesztéséről elhíresült állatok. A rovarok azon tulajdonsága, hogy falak háta mögött és egyéb hasonló helyeken rejtőzködnek napközben és csak éjjelente jelennek meg táplálék és víz kutatása céljából azt engedi feltételezni, hogy sokáig észrevétlenek maradnak mindaddig amíg számuk hihetetlen mértéket nem ölt – és károkozási potenciáljuk jelentősen megnövekszik.
  • Légy – habár a légy minden bizonnyal az ártalmatlan kártevők közé sorolandó, az élelemmel érintkező ürülékük és váladékuk által azok is képesen a Salmonella, az E. coli, Vibrio és Shigella vírusok terjesztésére.

Tekintve, hogy majdnem egy külön honlapra lenne szükség az összes kártevő felsorolásához, a fentiekben csakis a legnépszerűbb kártevőket részleteztünk, azonban ez a lista is elegendő az írtási szolgáltatások szükségességének megállapításához.

Rovarírtás – egyéb indokok

A fentiekben részletezett ártalmas kártevők számos olyan módszert foglalnak magukba amelyek által bizonyos rovarok vagy rágcsálók veszélyt jelentenek az emberre és a háziállatokra. Azonban léteznek a kártevők írtására vonatkozó általános indokok is, mint pl.:

Az emberekhez hasonlóan, a rovaroknak és a rágcsálóknak is egyaránt szükségük van táplálékra, vízre és menedékre.
Az indok pedig, amely miatt ezen állatok kártevők gyakran az, hogy felfedezik, hogy az emberek otthonában táplálékra, vízre és menedékre is lelhetnek, amelyek ezen szükségleteiket kielégítik. Ezen okokból kifolyólag pedig elárasztják otthonainkat és tulajdonainkat.
Továbbá, míg ezen túlélési szükségleteiket elégítik ki, a kártevők beszennyezhetik és elfogyaszthatják élelmiszereinket; a nyersanyagok elkészítéséhez használt felületeken sétálhatnak vagy pihenhetnek, nyomukban számos baktériumot hagyva, továbbá az embereket és a házi kedvenceket egyaránt használhatják táplálékforrásként (pl. a szúnyogok, a poloska és a kullancs).

Szolgáltatásaink a könyezetükre káros hatással lévő rovarok, rágcsálók és egyéb vadvilági állatkák számának csökkentését vagy teljeskörű kiírtását célozzák. A folyamat lehet természetes (vagyis nem kémiai) vagy magába foglalhat rovarírtókat, fumigánsokat vagy gyomírtókat. Ugyanakkor, a háztulajdonosok beszerezhetik ezeket a rovarírtókat és egyéb termékeket egyaránt saját kiskereskedelmi egységünknél is, azonban számos esetben szükségesnek bizonyulnak szakértői rovarírtási szolgáltatásaink.

ROVARÍRTÁS NAGYVÁRADON – KÖZELMÚLTI MUNKÁINK

Előnyök

Rágcsáló- és rovarírtási, valamint fertőtlenítési szolgáltatásaink igénybevételével biztosra veheti, hogy munkáinkat a legkíválóbb minőségi és piaci standardoknak megfelelően teljesítjük.

Ügyfeleink visszajelzései

“Kullancsinvázióval szembesülve a Roxadera szolgáltatásait vettem igénybe azonnali eredményekkel.”

Lakóbizottság
“Patkányinváziónk volt egyik munkatelepünkön, amely jelentős károkat okozott. A Roxadera rövid időn belül közbeavatkozott és megszabadított ezektől a rágcsálóktól.”
Bihor Építkezés
“3 napig teljesen beborították minden megyei kirendeltségünket nagyon jó eredményekkel.”
BRD Groupe Societe Generale
“Rovarinváziónk volt, a Roxadera hatékonyan megoldotta problémánkat.”
Select Étterem
“A beavatkozás gyors volt, az eredmények pedig azonnaliak.”
Bioclinica Laboratóriumok, Bioclinica Laboratóriumok

Utóbbi cikkek

A kártevők ártalmatlanításáról szóló közelmúltban megjelent cikkek.

Rovaros Pizza

szeptember 14th, 2017|

ROVAROS PIZZA A mellékelt fotót egy ismerősünk küldte, aki augusztusban az egyik nagyváradi vendéglő teraszán ülve egy rovart talált pizzája egyik szeletében. Az szóban forgó vendéglő Nagyvárad belvárosában található és az egyik legjobb ételeket kínáló étterem az egész városban. Be kell vallanom, hogy számos alkalommal étkeztem ebben a vendéglőben és igazolhatom, hogy úgy az italok, mint a felszolgált ételek is kitűnőek. A jelen esetben felmerült probléma kizárólag a rovar- és rágcsálóírtással foglalkozó szolgáltatóra hárítható, aki nem megfelelően végezte el az illető nagyváradi vendéglő által igényelt szolgáltatásokat. Igazolhatom, hogy a vendéglőnek szerződése van egy nagyváradi rovar- és rágcsálóírtó

Nézze meg az összes cikket

Partnereink

Elégedett ügyfeleink számát naponta növeljük. Ön is közéjük tartozik?

Rágcsálóírtás Nagyváradon
Rágcsáló- rovarírtási vagy fertőtlenítési szolgáltatásokra van szüksége?

Bizalommal forduljon hozzánk. Több mint 5 év szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Garanciát kínálunk minden munkánkra.

Kérjen árajánlatot

Gyors válaszadást biztosítunk!

Go to Top